Милен Цветков вместо Ники Кънчев в Биг Брадър 4

Окултист, тракторист и къртач се явиха във Варна на кастинга
7 юли 2008 11:05,
57
Милен Цветков вместо Ники Кънчев в Биг Брадър 4
Снимка: Булфото

Четвъртото издание на Биг Брадър ще си има нов водещ – Милен Цветков.

„След Часът на Милен Цветков, "Тази сутрин" и Биг Брадър, ще ми остава да водя само „Лека нощ, деца“, пошегува се той по време на плажното парти, на което бе съобщена благата вест за новия водещ и с това подсказа, че по време на риалитито ни чакат много словесни бисери.

Междувременно кастингът за нови съквартиранти тече с пълна сила. Във Варна се събраха най-много желаещи до сега – 1 700.

Сред тях – къртач, окултист и тракторист, 77-годишен дядо, тракийски шаман, както и целият персонал на едно нощно заведение.

Всички желаещи първо попълват анкета с 50 въпроса - какво сънувате най-често, имате ли специални умения, кога за последно се сбихте, защо искате да участвате и подобни.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Не мисля,че Милен Цветков е най добрия избор,но и Ники кънчев ми е писнало да му гледам тъпите номера ,но ще видим;)Изглейда криза има не само в политиката,но криза има и за добри водещи.
15
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
толкова много в своето предаване и затова го избраха да води най-просташкото такова. Много добре си пасва. Няма да го гледам, както спрях да гледам и часът му и тъпите му назидателни речи.
14
0
 
0
 
! Отговори
Джефри Лебовски преди 15 години
Евала, българи-юнаци. Само Биг-Брадър може да ви трогне, но не и някакви си цени на ток, парно, вода, храна и т.н. и т.н. Браво !
13
0
 
0
 
! Отговори
пикла преди 15 години
пфф от трън та на глог
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лошото е, че верно са дразнещи, ама ще трябва да ги търпим, ако искаме да гледаме предаването. :D
11
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Пълна глупост е да сложиш водещ на такова шоу Милен Цветков.Той е нетолерантен към всичко различно от неговото мнение,освен това е нервак-не се владее въобще......Ще се издъни-тук трябва човек,който да се отнася с респект към хората,а този ще ни натрапва собственото си мнение и ще изразява пристрастия......въобще не е за това шоу!
10
0
 
0
 
! Отговори
david преди 15 години
бих казал- еднакво дразнещи са и двамата
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
се едно, и двамата са ми еднакво семпли
8
0
 
0
 
! Отговори
hm преди 15 години
Този Милен Цветков е един набеден журналист и водещ. Много дразнещо излъчване има ... както всички водещи в НТВ :)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен Ники Кънчев се изчерпа в това предаване..
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
той да не мислиш, че не е дърт Милен Цветков... сигурно са набори. Но той ен е истински журналист - има педагогическо образование и е бил месар, но е доста съмнителен като водещ.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Men pyk Milen Cvetkov me kefi,po-dobre ot toa dyrtak Niki Kynchev...
4
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
До chivaКоя беше тази Ася ????
3
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Предстои да видим. Но ако някой си спомня супершоу "Невада" ще се позамисли...Тогава младия Къци Вапцаров беше в стихията си. Емоционално,забавно,шумно..истински купон. Смениха го с Ася и шоуто залезе. Един водещ на култово предаване се слива със самото шоу, олицетворява го и се превръща в "мистър...еди кво си"! Завинаги!!! Щом има едно шоу фенове, те идентифицират любимото си шоу с лицето което го води.Дори и правилата да се променят драстично - не е от такова значение, но лицето е много важно!!! Нова и Сиа рискуват!!! И това не е премерен риск, защото г-н Цветков е много сложна, противоречива и комплицирана личност. Силната еуфория понякога ми изглежда като леко дементна. Дори бих казала, че уважаемия г-н Цветков е с ограничени възгледи и съмнителни личностни качества. Съжалявам, но не бих заложила на него.
2
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
В България явно има и криза за водещи....
1
0
 
0
 
! Отговори
shtil преди 15 години
здравей България водеше.За пореден път некомпетентност.